Kako do nas?

Če želite obiskati center za krepitev zdravja, lahko sledite naslednjim korakom:

Preučite, katere storitve in programi so na voljo v centru za krepitev zdravja Črnomelj. To si lahko preberete v zavihkih na naslovni strani. Kontaktirajte center: Če imate še kakšna vprašanja ali potrebujete dodatne informacije, se obrnite na center za krepitev zdravja. Lahko nas pokličete, pošljete elektronsko sporočilo ali pa nas obiščete osebno, da dobite vse potrebne informacije in se dogovorite za obisk: ckz@zd-crnomelj.si ali 07/30 61 723 ali 07/ 62 05 755

Obiščite center: Ko imate vse informacije in se dogovorite za obisk, se odpravite v center za krepitev zdravja v dogovorjenem terminu. Upoštevajte navodila osebja centra in izkoristite ponujene storitve ter programe za izboljšanje svojega zdravja.

Zdravstveni dom Črnomelj, Delavska pot 4, 8340 Črnomelj – Na glavnem vhodu greste levo in do konca, kjer vas že pričakujemo CKZ – jevci.

Pomembno je, da se posvetujete s strokovnjaki v centru za krepitev zdravja, saj vam bomo lahko ponudili individualne nasvete in prilagojene programe, ki ustrezajo vašim potrebam in ciljem.

ZD Črnomelj zapušča zdravnica: "Kadrovsko smo pokriti" - Radio Odeon