OBVESTILO ZA PACIENTE

UVAJANJE SPLETNEGA NAROČANJA V SPLOŠNIH AMBULANTAH IN LABORATORIJU

Spoštovani uporabniki zdravstvenih storitev ZD Črnomelj! V želji, da bi izboljšali naročanje pacientov na zdravstvene obravnave, smo se odločili, da vam ponudimo možnost spletnega naročanja za posamezne ambulante.
Naročite se lahko kadarkoli samo s klikom na povezavo, na prosti termin v ambulanti vašega izbranega osebnega zdravnika.
Ponujena vam je tudi možnost naročila e-receptov za stalno terapijo.

Navodila za e-Naročanje

********************************************************************************

 

ZA PREGLEDE V VSEH DEJAVNOSTIH,  SE JE POTREBNO PREDHODNO NAROČITI.

Vse paciente, ki boste naročeni na obravnavo, prosimo, da se držite termina obravnave, na katerega ste predhodno naročeni in upoštevate vse morebitne preventivne ukrepe.
Če do predvidenega termina pregleda pride do spremembe zdravstvenega stanja,  naj predhodno ponovno pokliče v ambulanto in se dogovori o nadaljnji obravnavi.

 

AMBULANTE DRUŽINSKE MEDICINE, OTROŠKI IN ŠOLSKI DISPANZER

Za vsak pregled se je potrebno predhodno naročiti. Naročanje na obravnavo  je možno po telefonu, elektronski pošti ali spletnem naročanju pri izbranem osebnem zdravniku.

 

ZOBOZDRAVSTVENE AMBULANTE

Za pregled pri zobozdravniku je potrebno predhodno naročilo.
Naročanje poteka v ordinacijskem času ambulante, od 7:00 do 14:00 v dopoldanskem času (odmor za malico od 10:00-10:30) ter od 13:00 do 19:30 v popoldanskem času (malica od 15:30 do 16:00).
Pacienti z nevzdržno bolečino, oteklino, poškodbo ali krvavitvijo bodo sprejeti v roku 24 ur.
Bolečinske ure so prvo uro delovnega časa.

 

LABORATORIJ

V LABORATORIJ se je potrebno naročiti.
 Zaradi zagotavljanja varnosti je nujno tudi v čakalnici laboratorija upoštevati varnostne razdalje, zato vas prosimo za strpnost in upoštevanje navodil zdravstvenega osebja.

 

PSIHOLOŠKA AMBULANTA

Za vsak pregled se je potrebno predhodno naročiti. Naročanje na obravnavo je možno po elektronski pošti psiholog@zd-crnomelj.si  ali po telefonu na številko 07 62 05 756, ob torkih od 12:30 do 19:30 ter ob četrtkih od 11:00 do 14:00.

 

DISPANZER ZA MEDICINO DELA, PROMETA IN ŠPORTA

Za vsak pregled se je potrebno predhodno naročiti. Naročanje na obravnavo je možno po elektronski pošti medicina.dela@zd-crnomelj.si  ali po telefonu na številko 07 30 61 726, od TORKA do PETKA od 11.00 do 14.00 ure.

 

FIZIOTERAPIJA

Na fizioterapevtsko obravnavo se je potrebno predhodno naročiti. Delovne naloge za fizioterapijo lahko dostavite v ZD Črnomelj na informacije, ali jih pošljete po pošti. Naknadno vam sporočimo termin obravnave. Na terapijo prihajajte zdravi in v udobnih oblačilih.
Ob prihodu na terapijo s seboj prinesite zdravstveno kartico, sveže izvide, večjo brisačo, sobne copate ali natikače.
Za informacije smo dosegljivi na telefon 07-3061729 od 10.30 do 14.30 ure od ponedeljka do petka in na elektronski pošti fizioterapija@zd-crnomelj.si.

 

ŠE VEDNO VELJA – V PRIMERU SUMA NA OKUŽBO NE HODITE V ZDRAVSTVENI DOM.

Še vedno opozarjamo, da je izjemnega pomena, da v primeru suma na bolezen Covid-19 NE VSTOPATE  V ZDRAVSTVENI DOM, ampak se predhodno telefonsko posvetujete z izbranim osebnim zdravnikom, v primeru nujnih stanj in izven delovnega časa ambulante med tednom ter vikende pa pokličite na številko 07 30 61 700 za nadaljnja navodila.